MKB Nederland

MKB Nederland

 • ‘Europese Arbeidsautoriteit is niet nodig’

  De oprichting van een Europese Arbeidsautoriteit heeft geen meerwaarde. Goede samenwerking tussen de nationale arbeidsinspecties is belangrijker, schrijven MKB-Nederland en VNO-NCW in een brief aan de Tweede Kamer.
 • ‘Overgangsmaatregel voor fiscale concernregeling is goed voor mkb’

  MKB-Nederland en VNO-NCW zijn blij met de tijd die staatssecretaris Snel van Financiën bedrijven geeft om de negatieve gevolgen van het schrappen van fiscale concernregeling te voorkomen.
 • ‘De 30%-regeling voor expats niet verkorten’

  Het is niet goed dat de looptijd van de 30%-regeling voor expats wordt verkort van acht naar vijf jaar, en dat deze maatregel ook geldt voor bestaande gevallen.
 • Oproep aan kabinet: Stimuleer brede mkb tot innovatie

  Het kabinet moet meer en slimmer inzetten op het stimuleren en ondersteunen van innovatie in het brede mkb. Ondernemers hebben middelen nodig om de toegang tot kennis te verbeteren.
 • ‘Douane-unie beste optie na Brexit’

  Er moet na de Brexit een douane-unie komen tussen de EU en het Verenigd Koninkrijk. Dat hebben MKB-Nederland en VNO-NCW donderdag gezegd tijdens een hoorzitting in de Tweede Kamer over de gevolgen van de Brexit. Zo’n unie houdt in dat er geen tarieven worden geheven. Grensformaliteiten zullen er echter wel komen. ,  

KvKbanner

NOAB keurmerk RGB

weltenfiscaaladviseur

Exact certified NL accountancy cmyk